Ens complau convidar-los a la XIX ESCOLA DE MARES I PARES. Educant per a Previndre organitzada per la Regidoria de Benestar Social i a través de la UPCCA de l’Ajuntament de Dénia.
L’objectiu fonamental d’aquesta escola és potenciar la capacitat educativo – preventiva des de la família. Situar als pares i mares respecte a la realitat dels seus fills i filles, així com dels riscos, conductes o problemàtiques que poden presentar-se. Els pares i mares necessiten informar-se, orientar-se, i assessorar-se, així com entrenar-se en tàctiques educatives per educar des de la prevenció.  L’actuació preventiva des de la familia comença des de ben menuts, així a aquesta escola no solament es convida a les mares i pares d’adolescents, sino a totes aquelles families que tinguen un menor a casa i requerisquen de ferramentes per al desenvolupament dels seus fills i filles.
 
El que es pretén amb aquesta escola és ampliar informació sobre diferents temes com factors de risc i de protecció, drogues, noves tecnologies… , així com enfortir i reforçar als pares i mare en tècniques i habilitats educacionals. D’aquesta manera volem ajudar a millorar la relació amb els fills i filles aportant normes i límits, millora de la comunicació, tasques i responsabilitats per part de tots els membres de la família, importància de les influències del grup d’amics, temps d’ oci, i tenir eines per afavorir les habilitats i el desenvolupament del fill o filla.
 
En aquesta nova edició s’aposta per acostar a les famílies les problemàtiques actuals que poden posar en risc als nostres xiquets/es i joves. Així s’aposta per professionals de primera linia que estan en contacte directe amb els més joves i tracten les problemàtiques des de diferents àmbits i punts de vista.
 
PROGRAMACIÓ
Consta de 5 encontres consecutius
      – Dimecres 17 , 24 i 31 de gener, 7 i 14 de febrer de 2018
      – De 19 a 21 hores
      – En l’IES Número 3
 
CONTINGUTS
Respecte als continguts per sessions:
  • Informació sobre drogues i com actuar davant la detecció de consums. (17 de gener)
  • Normes i límits des de l’Educació Familiar amb l’adolescent. (24 de gener)
  • Adolescència: etapa de riscos i aprenentatges. (31 de gener)
  • Millorar la comunicació amb els fills i potenciar les seues habilitats socials per a la vida. (7 de febrer)
  • Orientacions per a un ús adequat de les noves tecnologies i aspectes legals. (14 de febrer)
           
PER A LA INSCRIPCIÓ
DEIXEU NOM, COGNOMS, TELÈFON i/o CORREU ELECTRÒNIC
AL SERVEI DE LA UPCCA DÉNIA O SERVEIS SOCIALS
 
ALS TELÈFONS: 96 646 70 27   –   628 076 449
A L’ADREÇA ELECTRÒNICA: upccadenia@ayto-denia.es
MISSATGE PRIVAT DE FACEBOOK: Upcca-Dénia Prevenció Addiccions Ajuntament Dénia
INSTAGRAM: @upccadenia