La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Dénia durà a terme aquest estiu el programa “Vacances per a totes i tots, estiu 2016” amb la finalitat de facilitar a les famílies de Dénia un lloc on els seus fills i filles, d’entre 3 i 12 anys, puguen gaudir d’activitats coeducatives.

Aquest programa es desenvoluparà des del 27 de juny al 31 d’agost de 2016. Consistirà en la realització, durant l’horari de 7.45 a 15.15 h, de tot tipus d’activitats coeducatives i d’oci per a xiquetes i xiquets per part d’experts professionals de l’educació infantil i l’animació sociocultural. Les xiquetes i xiquets es distribuiran per grups d’edat. Aquest any, el programa “Vacances per a totes i tots” es desenvoluparà en les instal·lacions del col·legi Montgó.

El preu públic de l’activitat serà el següent:

QUINZENES

PREUS PER QUINZENA

PREUS FAMÍLIA NOMBROSA

MONOPARENTAL

Del 27 de juny fins al 15 de juliol

Del 18 al 29 de juliol

De l’1 al 12 d’agost

Del 17 al 31 d’agost

63 €

45€

45 €

49.50 €

42 €

30 €

30 €

33€

Es prestarà el servei de menjador per a aquelles famílies que ho necessiten, a un preu de 5€/dia.

Les persones interessades en participar en aquest programa hauran d’anar a l’edifici de Serveis Socials de l’Ajuntament, on podran recollir la fitxa d’inscripció i se’ls farà entrega de la carta de pagament perquè puguen fer efectiva la matrícula del programa, en el període de temps elegit. Serà fonamental viure o treballar a Dénia, la Xara o Jesús Pobre, i caldrà entregar una còpia del DNI del pare, mare o tutor/ tutora, el llibre de família i el SIP de la xiqueta o xiquet, conjuntament amb la fitxa de la sol·licitud.

El programa té una capacitat màxima de 100 places que es cobriran per ordre de formalització de la matrícula.

El termini per a presentar les sol·licituds i la documentació és del 18 fins al 30 de maig, a l’edifici de Serveis Socials, en horari de 9 a 13.30 hores, plaça de l’Arxiduc Carles, número 3. Més informació al telèfon: 965.78.35.55

Correu electrònic: igualtat@ayto-denia.es