04 feb 2016
febrero 4, 2016

Nota informativa Carnestoltes 2016

0 Comment

Divendres 5 de febrer, els alumnes de Primària portaran les seues disfresses per poder gaudir de les Carnestoltes. Enguany, estem seguint amb la temàtica de “El llibre de la Selva”. Cada curs anirà vestit d’animals o d’elements de la selva.

Per tal d’organitzar l’activitat correctament, seguirem el següent horari:

A les 14:45 h els pares/mares podran accedir al centre SOLS per poder entregar les disfresses

Demanem que els pares i mares no accedeixen a les aules si els/les tutors/res no els ho han demanat (Infantil ja ha organitzat les ajudes necessàries).

Una vegada entregades les disfresses els pares/mares hauran de dirigir-se a les grades de la pista de futbet i la zona delimitada.

Els alumnes que vinguen de casa accediran al centre ja disfressats.

A les 15:15 h començarà la batukada i el desfile anirà des de l’escola matinera fins la pista de futbet. Una vegada hagen desfilat per davant de tots, els pares/mares i alumnes podran fer-se les fotografies junts.

Per finalitzar els alumnes d’Infantil tornaran acompanyats dels seus pares i mares a les aules per allí recollir-los i continuar amb el berenar.

A les 16:30 h hi haurà berenar amb productes casolans a càrrec dels alumnes de 5é de Primària. Els alumnes de cinqué us animen a fer un berenar molt divertit amb les disfresses del Carnestoltes.

Nota: Agraïm la col·laboració dels pares/mares en la participació amb disfresses i en el compliment de l’horari.