Serunión: Cuina i cuidadores

Serunión: Cuina i cuidadores

Serunión.

Estimats pares i mares del col.legi CEIP LES VESSANES:

En nom de Serunión, és un plaer dirigir-me a vostés per a informar-los que a partir d’este curs serem l’empresa responsable del servici de menjador d’este centre. Volem agraïr-los la confiança que han dipositat en nosaltres i els garantitzem què els correspondrem amb la qualitat del servici que ens ha dut a ser l’empresa de restauració elegida per més de 2.000 centres educatius de tota Espanya.

En els nostres més de 30 anys d’experiència en el sector, el treball diari de Serunión s’ha sustentat en tres pilars fonamentals:

  • Excel.lència en el servici. Comptem amb la certificació ISO 9001, que garanteix la qualitat de tots els procediments interns.

  • Alimentació de qualitat, sana i equilibrada. Al llarg del curs oferirem una selecció de menús cuidadosament planificats per un equip de dietistes, que acompleixen amb les pautes propostes per organismes nacionals i europeus. Cada mes se’ls informarà del menú que servirem als seus fills/es.

  • Hàbits alimentaris i educació a la taula. Com a professionals de la restauració, ens considerem corresponsables de l’educació dels més xicotets en els seus hàbits alimentaris. El personal de Serunión col.laborarà en ensenyar als seus filles/es a menjar de tot, a disfrutar d’una dieta equilibrada i, per suposat a comportar-se a taula.

Des de Serunión posem a la seua disposició un equip professional amb la formació i experiència necessàries. A mésn poden disposar sempre dels continguts de la nostra web: www.serunion-educa.com. En cas de dubte o si desitgen realitzar qualsevol tipus de consulta, poden comunicar-se amb nosaltres en el nostre número d’atenció al client 902 222 101 o enviar un e-mail a serunion@serunion.elior.com.

Atentament,

DAMIAN PEREZ

Responsable Comercial Serunión

 

Les nostres educadores

Les nostres educadores són professionals i la seua comesa és transmetre d’una manera amena i divertida un comportament adequat, higiene, hàbits alimentosos sans…

En Caterguai, el perfil de les nostres educadores és estudiat detingudament, i valorem que, sobretot el seu tracte amb els xiquets, siguen comunicatius i pacients amb ells.

En la contractació de les educadors, el seu salari està estipulat segons el Conveni d’Hostaleria en la categoria d’Educador i d’acord amb les lleis laborals vigents.

Caterguai cobreix el 100% de les baixes laborals produïdes durant el temps de prestació de servei.

Des de l’empresa Caterguai, creiem que és important i necessària la formació contínua del nostre personal, especialment la dels monitors, que treballen diàriament en els col·legis als quals oferim els nostres serveis.

En impartir aquests cursos, cobrim gran quantitat d’objectius: millorem els coneixements dels monitors, les seues tècniques, les seues actituds i les seues capacitats, d’aquesta manera ells desenvolupen el seu treball amb major eficiència i professionalitat.

A més, aquesta formació serveix com a injecció de motivació, reactivant l’energia i la il·lusió pel treball, ja que no solament s’imparteix al principi del curs escolar, sinó al llarg de tot l’any.

Els grups són reduïts, unes dotze persones, s’imparteixen en els propis col·legis, i si açò no és possible, en espais pròxims al centre, facilitant al màxim la participació dels monitors en els mateixos.

Els continguts estan adaptats per complet al treball que es desenvolupa en els col·legis, fent molt recalcament en la part pràctica, i utilitzant exemples de situacions properes i reals.

Funcions de l’educador

La funció de les educadores es desenvolupa en el període de descans entre l’eixida i la volta dels escolars a les aules.

Aquestes funcions són:

  • Atendre i cuidar de l’alumnat durant el menjar i el temps anterior i posterior.
  • Resoldre les incidències que es puguen presentar durant aquest període de temps i emplenar el butlletí diari d’incidències.
  • Mantenir l’ordre en el menjador.
  • Prestar especial atenció a la tasca educativa del menjador: adquisició d’hàbits socials, higiènics, sanitaris i correcta utilització del parament del menjador.
  • Desenvolupar el pla d’activitats educatives i recreatives aprovades pel consell escolar del centre.
  • Qualsevol altra funció que demane el responsable directe de la prestació del servei en coordinació amb l’adreça del centre.

I a més, aquest espai de temps servisca de descans i distracció per a així, reprendre la volta a les aules a la vesprada, relaxats física i mentalment.