• Grup de 6é Vessanes i La Xara amb les seves mestres d'anglès
  Grup de 6é Vessanes i La Xara amb les seves mestres d'anglès
 • Torrecremada
  Torrecremada
 • karaoke
  karaoke
 • ball després del karaoke
  ball després del karaoke
 • Donem menjar als peixos i les tortugues
  Donem menjar als peixos i les tortugues

El dijous 28 de gener, la nostra classe de 6é de Les Vessanes va convidar als alumnes de 6é de La Xara i ens trobàrem per segona vegada en una trobada lingüística en anglés, però aquesta vegada en la nostra escola.

Els vàrem rebre un poc avergonyits per la seva visita. Mariam, la nostra mestra d’ anglès ens tenia preparats uns divertits i emocionants jocs. Per exemple, vàrem fer un taller decorant un collaret de la pau, un karaoke per treballar el dia de la Pau i recordar la importància de la solidaritat i que tots som iguals.

Després de moltes activitats ens anàrem a esmozar a Torre Cremada, un parc de grans dimensions i que té molts arbres I també peixos I tortuguesI els donàrem de menjar després de jugar als jocs en equip que Perfect, Mariam, Rachel I Mari ens explicaren.

Al finalitzar ens vàrem acomiadar d’ells i ens tornarem a reunir a març encara que seguim el contacte mitjançant cartes fins el següent retrobament que serà en març. Estem molt il·lusionats ja que el viatge de fi de curs d’enguany també el realitzarem junts.