29 jun 2018
junio 29, 2018

LA CLASSE DE SEGON

0 Comment

Aquest curs hem acabat cicle i estem eufòrics per passar a un altre superior, de “més majors”.

Mirant ara cap arrere i repassant un poquet  el que hem fet durant aquest curs, pensem en quantes coses podem dur a terme en uns mesos de classe: sabem escriure i llegir millor, buscar informació sense dir “no sé”,  a parlar en veu més baixeta, sumar sense deixar-mos la que portem, a restar pontant sense errades, a multiplicar, a medir i pesar qualsevol cosa, a raonar i argumentar, pintem, dibuixem, creem amb una gracia que tot el que inventem ens trau un somriure.

Hem fet moltes activitats fora de la classe i eixides, que hem de dir és el que més ens agrada, caminant, en barqueta o en autobús: al Museu del Joguet, al Castell, al Taller de Fang, al teatre, a Torrecremada i al Mas de Xetà, entre altres. Aquesta última l’esperavem amb molta gana ja que teniem cavalls, ponis, carro per a muntar i animals que no havíem vist mai directament… una passada!.

Podriem estar contan-vos moltes experiències que ens han passat aquest curs per apropar-vos un poquet al que és la nostra experiència escolar, però no acabariem mai!, així que vos explicarem una mica una d’elles.

Marronet. Sí, Marronet. Una paraula i que ens ha aportat tant. És anomenar-lo i el somriure ens apareix a la cara. Ah! que no sabeu…Marronet és un ninotet (pensem que és un osset però no està clar) que una alumna li va regalar a la mestra i la mestra la va oferir com a mascota de la classe, si els pareixia bé, clar. I com no, va passar a ser el protagonista principal. Li vam buscar un nom per votació i majoria, per supost i a partir d’ahí…podriem escriure un llibre. Ens ha observat com progressaven, com ens costaven algunes coses i ens donava ànims, quan ens rebolicavem li agafava mal de cap, no li agradava i enseguida paravem, ha llegit amb nosaltres, sí, ell també llig, ha aprés d’ecoltar i veure com ho feiem nosaltres, ha passat llista, l’hem portar alguns de nosaltres a la nostra casa i ens ha acompanyat en totes les eixides i excursions, perque no volia quedar-se sol a classe i nosaltres tampoc deixar-lo, l’hem vestit per carnestoltes i falles per a que gaudira de la festa… Podriem estar contant mil coses que ens ha passat amb ell però destacarem una, ens ha ajudat a ser millor persones que és el principal de tot el que ens ha succeit en aquest curs. Gràcies Marronet!

IMG_20171006_104333_BURST004 IMG_20180508_130007tallada