camera-de-dibuixos-animats_17-1123101954Fes clic en la càmera per vore més fotos

El passat divendres 13, la nostra escola va celebrar Carnestoltes amb la temàtica “El Petit Príncep” una gran història sobre l’univers i alguns personatges molt particulars que estem treballant amb la lectura d’aquesta història de la literatura universal. Tots els xiquets i xiquetes van gaudir ballant i lluint les seves disfresses: . Després de ballar, per cursos pujaren a l’escenari a fer-se la foto i ballar mentre que el jurat observava per donar els premis, a la disfressa mes elaborada i a la mes original.

Acte seguit vingueren les fotografies, el jurat format pels delegats i subdelegats dels cursos 6é A i B. Abans d’anomenar als guanyadors deixaren que els alumnes de 6é gaudiren ballant del seu ultim any en l’escola.

I per fi va arribar l’hora dels premis: a 3 anys (vestits d’extraterrestres) ,4 anys (vestits d’atronautes), 5 anys (vestits de cohets espacials), 1r (vestits de planeta terra) i 2n (vestits de rosa i petits prínceps) els entregaren el premi a la millor disfressa per grup. Mateo de 3r va guanyar el premi al més original i a Pau també de 3er li donaren el premi al més elaborat. La nostra companya Luna de 4t que anava de rosa amb un cociol verd molt bonic, també li donaren el premi d’originalitat i Mireia Domenech al mes elaborat amb una disfressa de nau espacial xulíssima.

De 5é, la nostra amiga Bea, anava disfressada de sol i li vam donar el premi al més original, mentre a Aixa també de la classe de 5é la premiaren del més elaborat per un astronauta que viatjava amb el seu equip terrestre d’investigació. Després de 6é A a Mireia Ramos que anava disfressada amb la portada de “El Petit Príncep” li donaren el premi d’originalitat i a la nostra companya Lara li donaren al més elaborat i anava disfressada amb un vestit molt elegant de rosa. L’ultim curs però no menys important 6éB i al nostre company Joan Martí que anava de avioneta i el seu pilot li donaren el premi al mes elaborat i a Iris li donaren el premi de originalitat ella portava una disfressa sobre l’univers i els planetes .

Una vegada donats els premis les xiquetes que van a ball ens ensenyaren una coreografia que havien assajat, després gaudirem d’un berenar que van preparar les mares i pares dels alumnes de cinqué de Primària. Va ser un gran dia i es una gran festa que podem gaudir any rere any!

Carla Cabrera Ramis. 6é de Primària A