15 ene 2014
enero 15, 2014

ELS INDIS VOS SALUDEN

0 Comment

Hola, som la classe dels indis.

La nostra aula és molt bonica. Tenim el racó de l’estora on tots els dies passem llista i fem les rutines. A més a més, també contem contes i juguem.

Les taules dels equips les hem decorades amb dibuixos de l’hivern… el resultat ha sigut fantàstic!

Ens agrada jugar als racons del joc simbòlic. Tenim racons fixes com la biblioteca o el racó dels trencaclosques. I desprès tenim d’altres que anem canviant com les disfresses, els metges…

Ens agradaria contar-vos que tenim el mural dels premis. És un mural que anem a fer entre tots. Cada volta que algú de nosaltres s’esforce en fer les coses bé i superar-se pintara un dibuix per a completar aquest collage.

Aquest trimestre anem a conèixer més coses sobre els nostre cos: les parts, com cuidar-lo, la necessitat de una dieta sana… Així com aprendre coses noves de la nostra ciutat.

També celebrem festes com per exemple el dia de la pau o vam fer un arc de sant marti amb el color de les nostres samarretes i vam cantar la cançó somnis d’infants. Més avant gaudirem de carnestoltes, falles i pasqua.

Nosaltres som molt faeners així que a banda de tota aquesta feia programada anirem posant-vos al dia de totes les coses que fem i que tat ens agrada aprendre!!