24 feb 2015
febrero 24, 2015

EL DIA DE L’ARBRE

0 Comment

(Regidoria de Medi Ambient: Plantació d’arbres)

El passat dia 18 de febrer els xiquets de la classe de 6è A vam acudir a una plantació en la qual Rafa (el monitor de la Regidoria de Medi Ambient) va explicar sobre els arbres que anaven a plantar els xiquets. Vam plantar un arbre anomenat FLEIX, els xiquets i xiquetes vam plantar l’arbre, en primer lloc, el que vam fer va ser ficar l’arbre, desprès vam ficar la terra que estava un poc fangosa per les pluges dels dies anteriors, a continuació vam ficar l’adob i finalment vam fer com un volcà per a ficar l’aigua.

Desprès d’acabar de plantar l’arbre vam anar a veure l‘arbre més gran de Dénia. No és de la categoria monumental perquè siga alt, sinó perquè la seua copa té una amplitud de 35 m, els xiquets/es ens vam quedar bocabadats de lo gran que era.

Finalment, quan ja anavem camí a l’escola vam veure altres tipus d’arbres i Rafa va anar explicant el que eren i el que podia passar si les rames tocaven a terra, etc. Els xiquets/es ens ho vam passar molt bé, l’únic que ens vamomplir de fang però va ser una activitat molt divertida.

Lara Jazmin Torres 6é A.

PLANTÀ D’ARBRES

El dia 20 de febrer, vam anar a plantar arbres. Vam anar per on està el tercer institut. Vam fer tres grups. El meu era: Eric, Nora, Fabiola, Luigi, Joan Martí i jo. Vam posar amb un cartell el nostre nom a l’arbre. Primer havíem de posar adob. Després tindríem que espentar-lo tots dins de la terra. Quan el vam posar dins vam posar tota la terra que estava fora dins per a tapar la part baixa del arbre.

Al fer això van tindre que aguantar el arbre Nora i jo perquè no es quedarà inclinat. Una vegada el teníem tot tapat vam haver de regar-lo. Vam anar a per les ruixadores: Eric, Nora, Luigi i jo, i això que sols teníem que regar-lo tres persones. Acabant de regar, com Luigi i jo teníem por a que es morira el vam inundar fins que pareixia allò el llac Nes. Abans d’anar-nos-en tots vam tornar a veure com estava la pista de skateboard.

Per a fer un homenatge als obrers, li vam fer un fort aplaudiment. Finalment, vam anar a veure un arbre monumental, el ficus. Anant a veure l‘arbre ,Luca i jo ens vam xocar. Jo amb una senyal i ell amb un arbre.

Carlos Alcalà Martínez 6é B