Instal·lacions

El centre va ser consruït en diverses fases i es troba dividit en dos espais clarament diferenciats. Per un costat hi ha l’edifici on se situen les aules de Primària edificat el 1978. Anys després, el 1985 va ser ampliat a l’hora que es dotava d’unes millores en les instal·lacions que van augmentar la zona d’administració i direcció. Més tard, en un mòdul separat que inicialment estava destinat a guarderia municipal es van situar les aules d’infantil, el menjador i la cuina.

Contem amb unes aules d’informàtica, on els alumnes interactuaran amb els ordinadors i aprendran a utilitzar-lo des d’un nivell bàsic per als més xicotets a un nivell més avançat per als més majors.

La nostra biblioteca conté tots els llibres que els nostres alumnes necessitaran per a la consulta de qualsevol treball.

Els llibres es troben ordenats per estants i categories i dins d’estes, ordenats alfabèticament per a que la seua recerca siga ràpida.

Al saló d’actes, els nostres alumnes podran realitzar multitud d’activitats com representacions teatrals, festes de final de trimestre, balls, concursos de final de curs, festes de final de curs…

Conta amb un escenari ampli amb una magnífica il·luminació i per als espectadors, contem amb una gran quantitat de seients per a que tot el que vullga vindre a veure als alumnes.

Tenim un gran pavelló que compta amb les millors instal·lacions esportives per a que tots els nostres alumnes pugen gaudir de l’activitat física que els professors impartiran. Els dies de pluja no seran una excusa per a no poder realitzar educació física.

També podrà ser utilitzat per a activitats extraescolars.