Carnestoltes… moltes voltes i enguany, si cal més encara, perquè malgrat que l’oratge no acompanyava vam poder celebrar aquesta edició tal i com estava programada passant una gran vesprada amennitzats per  la batukada “Figatells Batukat’s” .

Però la celebració d’aquesta activitat va començar a principi de setmana on els alumnes de 6é, representant el Rei Carnestoltes, ens vam dir quines eren les consignes a portar cada dia de la setmana. Així el dimarts consistia en dur un bigot, dimecres un collar hippie i el dijous un nas de pallasso.

Pel que fa a les disfresses que havien de portar l’úlltim dia , totes tenien el mateix fil conductor “ La volta al món en 80“. Així els d’infantil de 2 i 3 anys es van disfressar de pintors francessos, els de 4 i 5 anys de mexicans.  A primària els de 1r de tribus africanes, els de 2n d’Egipte., 3r  i 4t de primària  de Japó i per últim els més majors del Centre ( 5é i 6é) d’aborigens  d’Oceania.

Per altra banda destaquem el treball que van fer els alumnes dissenyat-se els accesoris de les disfresses com caretes i demés. També vam contar amb la col·laboració de les famílies, tant a infantil com a primària, en la confecció de les disfresses temàtiques.

Com hem avançat al principi, el divendres  24 de febrer de vesprada, tot l’alumnat del Centre va fer una desfile pel pati ballant al ritme de la batukada. Les cares d’alegria i diversió dels xiquets i xiquetes van iluminar el dia gris i pluviós que havia eixit de bon matí.

Per veure les fotos d’aquest dia feu clic en la icona.

camera-de-dibuixos-animats_17-1123101954