13 sep 2016
septiembre 13, 2016

BENVINGUTS AL CURS ESCOLAR 2016-17

0 Comment

El passat dijous 8 de setembre vam començar el nou curs escolar. A les 9:00 del matí tot l’alumnat estava concentrat davant la porta de l’entrada al cole esperant l’inici del curs. A les seues cares es podia apreciar una barreja de felicitat i nerviosisme. Estaven expectants i esperant amb impaciència que els seus mestres els acompanyaren a la seua aula.

Així doncs, a les 9:00 del matí l’equip docent del Centre, encapçalats pel director Kiko donava la benvinguda a tots els xiquets i xiquetes.  Va desitjar un bon curs escolar i va presentar a tots els mestres, alguns nous, del Ceip Les Vessanes, tant les tutores des d’infantil fins a 6é de primària com als diferents mestres especialistes.

Al mateix temps es va convidar als pares i mares a assistir a un acte de denuncia i repulsa contra els incendis que han cremat moltes zones verdes de gran valor a la població veïna de Xàbia. Aquest acte va consistir en què tots els alumnes del Centre portaren un globus verd i es concentraven en la pista de bàsquet prop de l’arbre gran que tenim al Centre. En aquest acte alguns alumnes llegiren un manifest  denunciant els incendis anteriorment esmentats.